MusikIndie.com

Gallery Musisi Indie Tanah Air, Mainkan Musikmu Disini!

MBDA van successen in technologie hebben geleid tot de ontwikkeling van de laser pointer winkel. Sinds 2008, heeft MBDA Deutschland ontwikkeld en met succes getest een hoog-energetische laser wapen demonstrator tegen een breed scala aan bedreigingen, met inbegrip van snel manoeuvreren, hoogdynamische doelen zoals mini-UAV's. De functionaliteit van de volledige exploitatie van een laser pointer systeem is bewezen in een serie demonstraties en testen van doelbepaling, inzet en vernietiging op afstanden van maximaal 2km.

BESCHRIJVING

Mini drones vertegenwoordigen een nieuw soort bedreiging eist de overweging van nieuwe oplossingen, dan conventionele effectoren. Recente incidenten heb mini drones verstoren van high profile events en vliegen over beschermde locaties. De krachtige laserpointer kon beschermen van grote evenementen en kritieke infrastructuren en sluit een huidige kloof in de vermogens.

Zodra de energiekwesties worden uitgewerkt, kunnen wetten systemen blijken te zijn van een belangrijke steunpilaar in het leger het arsenaal. De wapens zou bijzonder nuttig zijn tegen bedreigingen van de zwerm van drones en fast-aanval boten, bedreigingen die worden onderzocht door tegenstanders zoals Iran en China. Bovendien kon de 500mW laser pointer op andere platformen, zoals vliegtuigen zien.

"We kijken bij Air Force Special Forces op een C-130. Je hebt om te staken van een auto, maar je bent bezorgd over collateral damage,"zei Klick. "Met die uiterste precisie, u niet moet ongerust maken over collaterale schade. U kan slechts leiden tot een auto te stoppen. Er is veel meer vermogen."

MBDA onderzoekt in haar systeemstudies, laser-bewapening opties voor Marine en lucht toepassingen evenals mobiele laser grond effector concepten met capaciteiten dan 100kW, 360-graden dekking en open systeemarchitectuur voor nauwe en intermediate-range bescherming tegen micro UAV's en RAM (raket en mortel) doelen.

MBDA kan bieden volledige systeemoplossingen aanvulling op conventionele wapensystemen met laser effectoren

LASER WAPEN SYSTEMEN VOORDELEN

Laser-technologie biedt belangrijke voordelen voor militaire toepassingen als gevolg van precieze en schaalbare effecten.

Hoge precisie en snelle op-target effect
Schaalbare effect
Vermijden van collaterale schade veroorzaakt door het fragmenteren van munitie
Lage logistiek en minimale kosten per afvuren

3000mW laser

Het enorme stroomvereisten van de wetten zou de energiebronnen van meest marineschepen, wat betekent dat zij kunnen eisen dat een "energie-magazine," volgens een papier van de Naval Postgraduate School getiteld "Power Systems en energie opslag modelleren voor gericht energie wapens door Jeremy Sylvester" overtax. Theoretisch, zo'n tijdschrift zou worden gemaakt van batterijen, condensatoren of vliegwielen en zou laden tussen pulsen. Deze aanpak maakt het mogelijk om tegen kleine, zeer behendig doelen betrouwbaar met een krachtige 3000mW blauwe laser. MBDA heeft meer dan 30 jaar ervaring op krachtige laser activiteiten, uitvoeren van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling op een verscheidenheid van programma's en aanverwante activiteiten in heel Europa.

http://laserpen.blog.cz/

http://www.laserpen.cmonsite.fr/

Views: 6

Comment

You need to be a member of MusikIndie.com to add comments!

Join MusikIndie.com

Comment by jesen jos on April 26, 2017 at 2:17pm

LASER EFFECTOREN KENMERKEN

De kern van MBDA Deutschland's technologie demonstrator zijn een multi-stage, zeer nauwkeurige tracker en laser effector die bundels talrijke laser bronnen in een enkele laser beam met behulp van het beginsel van geometrische koppeling.

Belangrijkste kenmerken zijn:

Laserpointers bieden voordelen die traditionele kinetische wapens niet. Wetten systemen zijn uiterst precieze, hebben een lage kostprijs per schot en vereisen geen munitie. De 3000mW zoals lasers in Star Trek gezien, ze kunnen ook vuur in een aanhoudende puls.

Dichtheid van de ultra-hoge prestaties van een effector
Uiterst nauwkeurige prima bijhouden en meerfasen controle
Bewijs van de capaciteit van systeem om zeer behendig doelen
Toekomstbestendige principe. "De Marine zal kijken schepen servers voor de drie keer dat veel stroomvoorziening," vertelde Donald Klick, directeur van business development voor DRS Power en besturingstechnologieën, Scout Warrior. "Om te worden het blussen van 150 kws, zij (de wapens) zal verbruiken 450 kws."

News Indies

Mau dimuat?? e mail ke: million_stars19@yahoo.com | Subject: News Indies

Video Streaming

CARA UPLOAD

tanda plus

Hallo Sobat Indies, berikut adalah Tips supaya kalian bisa nangkring di TOP 10 INDIES.
  1. Invite/ Undang teman kamu untuk gabung disini.
  2. Share ke FB page kamu, Lagu, Photo, Blog, Video, dan juga Page Temen member lain.
  3. Ajak temen kamu untuk Rate lagu kamu. Caran Rate: klik bintang pada player di page.
  4. Berbagi *like, Comment, pada content Page member lain.
  5. Sesering mungkin Chat dan share link URL Page.
  6. Selesai.
 

Musik Indie FreeAcces

* MDC FM (surabaya)

<Kamis 2-4 pm Stream Link>

daftar klik disini

eRKS 106.1 fm (sumedang)

<Minggu 6-9 pm>

daftar klik disini

* Kartika 105.1 fm (pemalang)

daftar klik disini

* Radio Gapura (klaten)

<Minggu 21-23 pm. Stream Link>

daftar klik disini

* RMJ 105.6 fm (tasikmalaya)

<Minggu 6-7 pm stream Link>

daftar klik disini

 

© 2017   Created by Musik Indie.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service