MusikIndie.com

Gallery Musisi Indie Tanah Air, Mainkan Musikmu Disini!

In Indonesië in 2007, Nike Air Max 1 Essential sale werknemers verbrande auto's en kantoren doorzocht in een reeks van protesten voor beter loon. De overheid erkend op het moment dat de minimumloon was voldoende om te betalen voor slechts ongeveer 90 procent van een bepaalde persoon rekeningen. Weerstand door het bedrijf personeelsbestand ontstond vorig jaar opnieuw, toen duizenden Nike arbeiders in de Vietnam staakten boven en lage lonen. Werknemers afgewezen een 5 procent loon toe en zei dat de middelen bedrijf waren niet voldoende of gezond genoeg om ondersteunen productief werk. Nike gaf weg te houden van 2008 dat er sprake was geweest 10 valt onder haar Japans leveranciers van dat jaar.

Voornaamste producten Ik begon verkopen was Nike schoenen. Helaas, binnen een paar weken, dat geld was verdwenen en ik had niets te bewijzen voor het, goed bijna niets. Na zeer grondige onderzoek maakte ik 2 aankopen online van de dingen die i als het echt is Nike distributeurs. Ze hadden een fabuleuze website opgezet met een watermerk foto's van mooie Nike Air Max 90 Essential heren schoenen. Helaas maakte ik de fout in sturen hem een geld Western Union orde die nauwelijks traceerbaar was. Hij stuurde me een ongeldig tracking nummer in ruil en I nooit een reactie gekregen van charlie opnieuw. Ik deed dit klein plek op het internet, een algemeen te geven overzicht van de Nike Move Fit.

Jaar terug, toen Nike Schoenen dames sale was gewoon beginnen te voelen rond voor zijn Next Big Thing, de ontwerpers vroeg atleten wat ze dringend nodig in een performance schoen. Het antwoord, vreemd genoeg, was zoiets als a sok-nauwsluitende, comfortabel en onopvallende. Dat inzicht leidde tot de ontwikkeling van Flyknit, een totaal nieuwe schoenmakerij proces waarbij in principe alles wat maar de zolen en de races bestaat als een enkel stuk stof, gebreid door een computergestuurde oma. Lychnis schoenen beide zijn lichter dan de oudere modellen en enorm minder verspilling. Nike's gek op hen. Terwijl Flyknit succes getransformeerd al die bovenste delen in een tweede tweede huid. Het heeft niet doen veel voor de verkoop. Nike Gratis Hyperfeel lijkt te voltooien het werk.

Iedereen is zich bewust van de kracht van de media, vooral Nike. Nike is vooral een merk; haar belangrijkste product advertenties in plaats van schoenen of kleding. Natuurlijk, dit beeld is scherp haaks met de onderdrukkende omstandigheden geconfronteerd door Nike fabrieksarbeiders. Viering van de vrijheid van Nike nooit Indonesische vrouw die om had de oren van de seksuele gunsten handel om haar baan of Aziatische werknemer die werd geslagen met een hamer door zijn woedende manager. Maar zelfs met het voordeel van deze rapporten, activisten hebben gehad moeite tegengaan van de verleiding van de slick tv Nike Flyknit Air Max 2015 heren advertenties en high-profile aantekeningen.

Views: 2

Comment

You need to be a member of MusikIndie.com to add comments!

Join MusikIndie.com

News Indies

Mau dimuat?? e mail ke: million_stars19@yahoo.com | Subject: News Indies

Video Streaming

CARA UPLOAD

tanda plus

Hallo Sobat Indies, berikut adalah Tips supaya kalian bisa nangkring di TOP 10 INDIES.
  1. Invite/ Undang teman kamu untuk gabung disini.
  2. Share ke FB page kamu, Lagu, Photo, Blog, Video, dan juga Page Temen member lain.
  3. Ajak temen kamu untuk Rate lagu kamu. Caran Rate: klik bintang pada player di page.
  4. Berbagi *like, Comment, pada content Page member lain.
  5. Sesering mungkin Chat dan share link URL Page.
  6. Selesai.
 

Musik Indie FreeAcces

* MDC FM (surabaya)

<Kamis 2-4 pm Stream Link>

daftar klik disini

eRKS 106.1 fm (sumedang)

<Minggu 6-9 pm>

daftar klik disini

* Kartika 105.1 fm (pemalang)

daftar klik disini

* Radio Gapura (klaten)

<Minggu 21-23 pm. Stream Link>

daftar klik disini

* RMJ 105.6 fm (tasikmalaya)

<Minggu 6-7 pm stream Link>

daftar klik disini

 

© 2017   Created by Musik Indie.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service