MusikIndie.com

Gallery Musisi Indie Tanah Air, Mainkan Musikmu Disini!

Becky Bloomingdale's Friends

  • little sound
  • Kartu band
  • ardan
  • Neverland
  • zwean fx989
  • Irwan Roman Romeo
  • mulyana khaifa
  • Housty Amna
  • revan aditya
  • anna widya
  • mellorine
  • arie_langkah_band
  • DIFFERENT BAND
  • Nasional Band
  • RADIO PANTURA 94,4 FM

Gifts Received

Gift

Becky Bloomingdale has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Becky Bloomingdale's Page

Becky Bloomingdale's Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Music

Loading…

SONG OF FRIENDS

 

Latest Activity

zidon wilson left a comment for Becky Bloomingdale
"Website at: http://www.leedshotel.co.uk/Email : <inforleedshotellondon@yahoo.co.uk> The Human Resource Department of Leeds hotel London UK, is using this media to inform you about an open recruitment that is going - on with Leeds Hotel London…"
Dec 9, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"menyapa dulu temen yg suka musik, met siang all, mampir disini yuk http://musikindie.com/profile/BECKYBLOOMINGDALE?xg_source=activity"
Dec 3, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"hemmh met maleem yg lagi pada chat di Main Room"
Nov 30, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"mampir yuks kesini >> http://t.co/ipWvwvJh0Q"
Nov 29, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"mampir yuks >> http://musikindie.com/#"
Nov 29, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"Haiii met siang teman2, baru bs nyapa lagi | kangen sama member lama, masih pd eksis ga yaa"
Nov 29, 2013
Becky Bloomingdale posted songs
Nov 29, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"Maljumnya sepi...apa sy yg telat masuk atau emang lg pd off yaa"
Nov 29, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"Selamat siaang temen2, pada makan siang dimana neeh"
Nov 28, 2013
Becky Bloomingdale posted a status
"Good night everyone, met istirahat"
Apr 9, 2013
Becky Bloomingdale is now friends with Kartu band, little sound, ardan and 4 more
Apr 9, 2013
ical and Becky Bloomingdale are now friends
Oct 3, 2012
Plonk Band left a comment for Becky Bloomingdale
" "
Aug 31, 2012
Becky Bloomingdale posted a status
"met sore semuaaaaa, sukses yaaa"
May 24, 2012
Revi Band left a comment for Becky Bloomingdale
"http://musikindie.com/profile/ReviBand salam kenal dari revi band mampir yahh di page kami salam MUSIK INDIE"" """ "…"" "
May 23, 2012
Becky Bloomingdale posted a status
"met malam all, seneng bisa gabung lagi disini, salam kenal buat semua, mampir yaaa, newbie neeeh"
May 23, 2012

Comment Wall (84 comments)

You need to be a member of MusikIndie.com to add comments!

Join MusikIndie.com

At 7:18pm on December 9, 2013, zidon wilson said…

Website at: http://www.leedshotel.co.uk/
Email : <inforleedshotellondon@yahoo.co.uk>

The Human Resource Department of Leeds hotel London UK, is using this media to inform you about an open recruitment that is going - on with Leeds Hotel London United Kingdom, this offer of employment can be a good opportunity for you to live and work in a very good explore also expand your career to a better position, the floor management of Leeds Hotel London will help every successful applicant to get visa to entry into London as a Legal Skilled Immigrant, both Male - Female can apply ,if you wish to be a part of this winning teams at Leeds Hotel Management will be responsible for the entire successful applicant's Air flight ticket(s) from the country to England , Accommodating / feeding are free for you as a staff of Leeds hotel management. You have a chance to apply for family Visa, if you wish to come with your family. If you're a good / Help desk / Sous-chefs / lobby agents / Accounting clerks / Waiters / House-persons / Event coordinators / Sales managers / Bartenders / Maintenance staff / Banquet servers / Stewards and House -keepers, you can apply to get more information's now. To show your interest and receive full employment application form & its procedures, kindly contact us back with your full (CV) in Word Format. Please do not hesitate to contact us for any enquirers or feedback,

IF YOU ARE INTERESTED YOU HAVE TO CONTACT US BACK THROUGH OUR EMAIL BELOW FOR IMMEDIATE RESPONSE
inforleedshotellondon@yahoo.co.uk

At 6:46pm on August 31, 2012, Plonk Band said…
At 11:24pm on May 23, 2012, Revi Band said…
http://musikindie.com/profile/ReviBand salam kenal dari revi band mampir yahh di page kami salam MUSIK INDIE"" """ "…""
At 6:07pm on March 27, 2012, sixthlatte said…
At 11:30am on March 22, 2012, ardan said…

wahhhhh kerennnnnnn

At 2:48pm on March 21, 2012, The Reflections Rock said…

numpang ngartis yaakk...hee..hee..

http://musikindie.com/profile/thereflectionsrock

At 12:02am on March 15, 2012, Cyrichit said…
haii. salam knal.. :) :)  mampir ke  http://musikindie.com/profile/radenraraanandacyrichit ;;;;;; and mnta komen yach. makasih..  Terus Berkarya n Jadilah Diri Sndiri.. :) :) ;)
At 10:01am on March 14, 2012, Alyad said…

gabung di www.lepaskendaly.com ngebuzz dan building your fans base di dalam satu paket!! kamu juga bisa bikin akses RBT lagu kamu GRATISSSS

At 7:59pm on March 11, 2012, Ghun Lie said…

Huahahahaha.... subangnya di binong gan..... lam kenal ya!

eh ya, vocalisnya dimana?

At 11:00am on March 4, 2012, Neverland said…

salam kenal... kami dari NEVERLAND kunjungi profile kami untuk mendengarkan single pertama KAU YANG TERINDAH... thanks...!!! http://musikindie.com/profile/Neverland di like yah n beri bintang pada lagux bila lagux disuka..makasih

Becky Bloomingdale's Blog

Jangan Buang Komen Sembarangan, Pleaseeeee !!!

Posted on November 23, 2011 at 12:31pm 5 Comments

pemirsa, selagi aku baca2 komen temen di wall, seperti kepikiran begini neeh :

sepertinya ga ada salahnya kalo Admin tuh ngadain satu event off air berupa "Komen Award" ataw apalah. Award ini diberikan ke member yang dianggap oleh admin telah membuat suatu komen bermutu terhadap suatu lagu, atau komposisi.  ya kalo tulisan semacam "Bedah buku" atau Resensi-lah. Komen itu dimuat di Blog ini, dengan batasan dan kriteria yang ditetapkan oleh admin. Misalnya, minimal jumlah kata, bahasa…

Continue

Keep indie Spirit !

Posted on November 16, 2011 at 7:30pm 5 Comments

semoga hari ini kita bisa tetap kreatif berekspresi tetap berkarya , tak ada karya yang buruk, yang ada adalah perbedaan perspektif tentang hakikat baik buruk suatu karya.

Yang terbaik dilakukan adalah kita bisa menikmati setiap proses dalam meng"create" suatu karya musik, lalu mainkan karya kita dengan sepenuh hati,  dan penuhi kewajiban kita  dalam megkomunikasikan karya dengan publik, Jangan perdulikan nasib karya musik kita akan menjadi hits atau tidak, karena menjadi hits atau…

Continue
 
 
 

News Indies

Mau dimuat?? e mail ke: million_stars19@yahoo.com | Subject: News Indies

Video Streaming

CARA UPLOAD

tanda plus

Hallo Sobat Indies, berikut adalah Tips supaya kalian bisa nangkring di TOP 10 INDIES.
  1. Invite/ Undang teman kamu untuk gabung disini.
  2. Share ke FB page kamu, Lagu, Photo, Blog, Video, dan juga Page Temen member lain.
  3. Ajak temen kamu untuk Rate lagu kamu. Caran Rate: klik bintang pada player di page.
  4. Berbagi *like, Comment, pada content Page member lain.
  5. Sesering mungkin Chat dan share link URL Page.
  6. Selesai.
 

Musik Indie FreeAcces

* MDC FM (surabaya)

<Kamis 2-4 pm Stream Link>

daftar klik disini

eRKS 106.1 fm (sumedang)

<Minggu 6-9 pm>

daftar klik disini

* Kartika 105.1 fm (pemalang)

daftar klik disini

* Radio Gapura (klaten)

<Minggu 21-23 pm. Stream Link>

daftar klik disini

* RMJ 105.6 fm (tasikmalaya)

<Minggu 6-7 pm stream Link>

daftar klik disini

 

© 2014   Created by Musik Indie.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service